Videokuvaus

Aktiivinen yritystoiminta päättyi vuoden 2022 lopussa. Pääosin tuotanto ja kokemus koostui yritysten mainos- ja esittelyvideoista. Alapuolelta löydät useita entisiä referenssivideoita.

Videokokonaisuus

Huippu Center

Kuopion parhaimman kuntosalin kanssa olen tehnyt useamman videon eri tarpeisiin. Videot ovat päätyneet Instagramiin, Facebookkiin, nettisivuille ja näytöille ympäri Kuopiota.

Lyhyt ja tehokas mainosvideo

Kyseinen video pyörii somessa ja näytöillä ympäri Kuopiota. Videon tarkoitus on luoda mielikuva Huippu Centeristä ja tuoda esille kuntosalin parhaat puolet mahdollisimman tehokkaasti.

Mainos Tramppatreenistä

Välillä asiakkaiden on haastavaa kuvitella, minkälaista toimintaa jokin yrityksen palvelu tuottaa. Tämä mainos tuli selventämään asiakkaille, millaista on tramppatreeni.

Kuntosalin esittelyvideo nettisivuille

Huippu Centerin nettisivuille tehtiin kattava ja informatiivinen esittelyvideo. Tarkoitus oli tuoda kokonaisvaltainen kuva kuntosalin sijainnista ja imagosta.

Mainos kuntosalista IG-tarinaan

Myös Instagramin tarinaan on hyvä julkaista ajoittain laadukkaampia mainosvideoita. Tämä video oli alunperin kuvattu vaakaan, mutta se skaalattiin myös tarinaan sopivaksi.


Muita yksittäisiä videoita

El Monten joulumainos

Medicina somevideo

Medicina rekrytointivideo

Puijon Apteekin haastatteluvideo Jewallille

Nina&Henri mainos Kalpan peleihin

Esittelyvideo Vetrean kotipalvelusta